Thursday, May 7, 2009

Hari yg menyedihkan......:-c

Hari ini.......7/5/2009 adalah hari yg sangat menyedihkan bagi saya......the reason is.........i'm not lucky today laaaaa.....huhu.......actually, hari ini ialah hari speaking MUET examination saya.....dan saya x bernasib baik dapat soalan susah untuk individual speaking......nasib baik group discussion saya OK......ok meh sini saya kongsi soalan yg saya dapat tu....saya dapat soalan yg bunyi dia mcm ni.....

Why Malaysia need foreign workers? Your reason is we need foreign workers because it can enables Malaysian women to work?

Dalam byk2 candidate, kenapa la saya DAPAT SOALAN SUSAH MACAM TU.....ARGHHHHH......time saya dapat soalan tu, puas saya fikir kenapa pulak foreign worker kena datang Malaysia baru Malaysian women dapat kerja........adoiiiiiiiiiii.......so saya jawab merapu la......arghhhhhhhh gler arrrrrrrrr

 Satu-satu penyelamat ialah group discussion......I'm glad its OK because i can choosed another reason..........thinks I'm not lucky enough today la..............

3 comments:

jane_jlo said...

wah, ade peluang dpt band5......hehhehe

PELAUNG PULAU said...

kesiann ko..same la cam aku.aku ok individual.masuk group discussion kene goreng ngan amoi 2 orang..ampeh

elevent said...

dah jgn nk emmo sgt!
http://eleventx.blogspot.com/